Suunta alas – vaa’alla!

15 Maa

Lällällää! Tässä teille uuden vuoden lupausten pilkkaajat! Paino on tippunut vuoden alusta 9,3 kg, eikä ole muuten suunnitelmissa lopettaa hyvää putkea. Välissä pidin noin viikon mittaisen hiilaripitoisen jakson, josta yhtenä viikonloppuna jopa herkuttelin melko kohtuuttomasti, mutta ne kalorit kulutettiin pois heti seuraavalla viikolla.

Tällä hetkellä menossa jälleen todella vähähiilarinen jakso, joka muuttuu ”normaaliin” jälleen ensi viikonloppuna. Silloin lisään ruokavaliooni muun muassa porkkanaa ja bataattia sekä sitrushedelmiä ja marjoja. Tämä dieetti sopii minulle, vaikka pitkään sitä jaksoinkin kritisoida. En kärsi nälästä, en heikotuksesta, en kärttyisyydestä.

Juoksuharrastus on jatkunut siten, että noin 8,5 km pituinen lenkki on jo muuttunut vakioksi. Huhtikuussa Suomen lomalla yritän pidentää juoksua kymppiin. Täällä ei ole tarpeeksi pitkää kevyen väylän verkostoa pidempiin lenkkeihin ja liikenne autoteillä on hullua. Suoraan sanottuna olen melko onnekas, kun löysin edes tuon 8,5 km kierroksen. Kun ilmat täällä lämpenevät, taidan alkaa keskittyä vauhtiharjoitteluun kuntosalin juoksumatoilla.

Aurinkoisia päiviä Suomeenkin toivottelee Pikkusisko 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: